Partnereink


Magyar Korházszövetség
A Magyar Korházszövetség megbízásából cégünk olyan adatelemzést, adat modellezést, statisztikát és információ technológiai analízist végzett, mely egyedi és személyre szabott, partnerünk által meghatározott módon és formátumban szolgáltattunk.

Debreceni Infopark
A Debreceni Infopark megbízta cégünket, a Debreceni Egyetem három kari weboldalának fejlesztésére:

  • Debreceni Egyetem Fogorvostudományi kar
  • Debreceni Egyetem Egészségügyi kar
  • Debreceni Egyetem Gyógyszertudományi kar

Partnerünkkel olyan weboldalak fejlesztése volt a célunk, amelyek igazodnak a Debreceni Egyetem arculatához, könnyű és érthető módon teszi lehetővé a rendszer felhasználóinak az információk hatékony és gyors kezelését. Egy olyan rendszert alakítottunk ki, amely a szervezeti egységekre szabva egyedi módon képes a tartalmakat megjeleníteni és menedzselni, szem előtt tartva partnerünk céljait és elvárásait.


Sightspot Network Kft.
A Sightspot Network Kft. egy olyan web modul fejlesztésével bízta meg cégünket, mely interaktív módon képes adatokat elemezni, megjeleníteni és felrajzolni diagramok formájában. Partnerünk igényeinek eleget téve a már általuk használt adatbázis-környezettel integrálva és kompatibilis módon illeszkedik az elkészült web alapú modul.

Sighter Limited
Sighter Limited által készített Sighter nevű androidon és iOS-on elérhető alkalmazáshoz tartozó adminisztrációs applikáció, iOS-re történő fejlesztésével bízták meg cégünket. Partnerünk elvárásainak eleget téve kialakítottunk egy olyan rendszert és egy hozzá tartozó felületet, amely szorosan kapcsolódik termékük arculatához és céljaihoz, így megalkotva egy platformot, melyen az adminisztrációs folyamatok leghatékonyabb módon menedzselhetőek.

Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara
A Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) számára cégünk egy olyan weboldal fejlesztését valósította meg, mely tükrözi a Kamara arculatát és céljait a modern
elvárásoknak megfelelő módon. Egyéni, személyre szabott funkciók segítségével egy olyan honlap jött létre a Kamara számára, amely a partnerünk által támasztott követelményeknek maradéktalanul eleget tesz.

Medical-SzofIT Kft.
Cégünk informatikai szaktanácsadást nyújt a Medical-SzofIT Kft-nek a Transztelefonikus EKG rendszer (TTEKG) működtetésével kapcsolatosan. A szakmai tanácsadás többek között kiterjed a működési és üzemeltetési környezet optimalizálására, a TTEKG rendszer folyamatos hálózati és architektúrális felülvizsgálatára. Továbbá olyan jellegű javaslattételre, amely biztosítja partnerünk számára a multifunkcionális platform kialakításának és funkcionális működésének a leghatékonyabb és felhasználóbarát módját.


Comments