Java kurzus

Jelenleg Magyarországon hiányszakma a szoftverfejlesztő. Ennek oka, hogy az IT szektor folyamatosan és egyre nagyobb ütemben fejlődik, ezért egyre több informatikusra, azon belül is fejlesztőkre van igény a vállalatok számára. Cégünk ennek érdekében a szoftver fejlesztés oktatására kiemelt hangsúlyt fektet, támogatva és kiegészítve az Eszterházy Károly Egyetem képzését.

Cégünk, a Java kurzus keretein belül megtanítja az OOP alapelveit, a programnyelv sajátosságait és attribútumait. A kurzus célja, hogy hallgatóink olyan tudásra és a programozáshoz szükséges személetmódra tegyenek szert, amiből képesek legyenek tovább fejleszteni kompetenciájukat és később lehetőségük legyen elhelyezkedniük Java fejlesztőként.

A gyakorlati óráink során lépésről lépésre végigvesszük mindazon fogalmakat és alapvető ismeretanyagokat, melyek elengedhetetlenek a biztos tudás megszerzéséhez és a gyakorlatban való alkalmazásához.

A Java kurzuson elsajátítható ismeretanyagok:

  • OOP alapjai
  • Különböző technológiák megismerése
  • Java specifikus programozás alapjai
  • Fejlesztői környezet ismerete
  • Alapvető szemléletmód a programozáshoz

Oktatóink több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szoftver fejlesztők. Megfelelő türelemmel és tudással rendelkeznek, így hallgatóink bizalommal fordulhatnak hozzájuk segítségért.


Comments